Management Drives

Verbeter de performance van organisaties en medewerkers

Management Drives zorgt voor bewustwording van jouw eigen drijfveren, maar ook van de mensen met wie jij werkt. Door ieder zijn krachten te ontdekken worden de performances en samenwerkingen verbeterd.
Beoordeling door onze deelnemers
4.4/5
4.4/5

Over de training Management Drives

Management Drives is een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken. De methodiek biedt daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van ieder individu en van het team.

Management Drives gebruikt een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap op organisatiecultuur.

Meer begrip en betere samenwerking

Management Drives zorgt voor bewustwording van jouw eigen wereldbeeld, maar ook van de mensen met wie jij werkt. Heb jij meer inzicht in de drijfveren van die ene collega met wie je regelmatig botst? Dan kan dat al snel leiden tot meer begrip en betere samenwerking. Management Drives biedt een gemeenschappelijke taal om gedrag op een open manier te bespreken, zonder oordeel.

Praktische tool voor managers

Management Drives is ook een praktische tool voor managers. Binnen een team heb je te maken met mensen met verschillende karakters, krachten en valkuilen. Weet jij wat jouw mensen en jouw team echt drijft? Dan kun jij als manager het beste in hen naar boven halen. De juiste vorm van leiderschap maakt dat jullie doelen eerder worden bereikt, in een positieve teamsfeer.

Leerdoelen

  • Je hebt inzicht in waar jezelf toe gedreven bent maar ook waar anderen toe gedreven zijn.
  • Je hebt inzicht in hoe je als team functioneert en hoe je hier stappen in kunt zetten. Niet ingewikkeld, maar heel praktisch en vanuit de kracht van mensen.
  • Je leert een gemeenschappelijke taal waardoor communicatie veel makkelijker verloopt.
  • Na de training ontstaat er onderling begrip; alle kwaliteiten worden erkent en effectiever ingezet.

Programma

De training heeft een tijdsduur van één tot meerdere dagdelen (geheel naar keuze). De deelnemers vullen tevoren de MD vragenlijst in. Zij kunnen de MD app downloaden en daar hun profiel met een toelichting doornemen.

In de training worden de individuele profielen uitgebreid doorgenomen. Als er ook een groepsprofiel gewenst is kan de trainer dat opmaken en wordt in de training ingezoomd in de complementariteit van het team: waar vindt men elkaar, hoe kunnen ze elkaar versterken, wat zijn de blinde vlekken van het team.

Dit wordt aangeboden in activerende werkvormen en – indien gewenst – met cases uit de eigen praktijk.

Voor wie is deze training?

Voor leidinggevenden, coördinatoren, sectievoorzitters, docententeams.

Wij kunnen de training jou op locatie aanbieden op basis van jouw wensen: voor een klein team of een groot aantal deelnemers, van één tot meerdere dagdelen. Desgewenst in combinatie met andere instrumenten over leiderschap.

Kosten

De training wordt op maat gemaakt. Bij interesse kun je contact opnemen door te mailen naar info@deroo.nl of te bellen naar 088 5522 999. Ook kun je het onderstaande InCompany formulier invullen waarna wij contact met je opnemen voor een op maat aanbod.

Waar en wanneer

Wij kunnen de training bij jou op locatie aanbieden op basis van jullie wensen: voor een klein team of een groot aantal deelnemers, van één tot meerdere dagdelen. Desgewenst in combinatie met andere instrumenten over leiderschap.

Kosten

De training wordt op maat gemaakt. Bij interesse kun je contact opnemen door te mailen naar info@deroo.nl of te bellen naar 088 5522 999

Wij stellen vervolgens een offerte op o.b.v. de wensen.

Docenten

De training wordt verzorgd door één van de MD gecertificeerde partners van De Roo: Koos van den IJssel, Freek Polter, Maarten Ebbing, Désirée Simons en Teus de Vries