Trainingen

De onderwijssector is voortdurend in beweging. De Roo biedt een breed aanbod aan trainingen, workshops en webinars voor PO, VO, MBO en HO. We verzorgen trainingen op het gebied van management & leiderschap, gedragsverandering, internal branding en positionering. Al onze trainingen worden gegeven door gediplomeerde specialisten op hun vakgebied: dit maakt De Roo uniek. Bekijk hieronder ons aanbod!

4.4/5
In deze training leer je als schoolleider wat jouw patronen (functioneel en disfunctioneel) zijn en hoe je jezelf kunt reguleren als het spannend wordt. We verkennen samen wat je doet als de stress zich aandient en het overleven op de loer ligt.
4.7/5
Heeft jouw school een nieuwe strategie of een nieuwe merkpositionering? Loop je als schoolleider tegen uitdagingen aan in je interne cultuur? Start met Internal Branding!
4.3/5
Leer hoe je een dynamisch team – in allerlei omstandigheden – zo snel en soepel mogelijk op de rit krijgt. Je leert elkaars krachten en valkuilen kennen om zo de samenwerking te optimaliseren.
4.3/5
Als leidinggevende wil je je werknemers een sociaal veilige werkplek bieden. Een gezonde werkomgeving leidt tot aantoonbare verbeteringen in samenwerkingen en prestaties. Hoe groei je als team naar een veilig klimaat?
4.4/5
Management Drives zorgt voor bewustwording van jouw eigen drijfveren, maar ook van de mensen met wie jij werkt. Door ieder zijn krachten te ontdekken worden de performances en samenwerkingen verbeterd.
4.5/5
Is het voor mensen onduidelijk waar je als school voor staat? Zijn er verschillende ideeën over waar je als school naartoe moet? Krijg een heldere positionering met deze training.
4.5/5
Tijdens deze 2- daagse training leer je jezelf en/of je medewerkers te coachen naar duurzame gedragsverandering. Je leert de geheime basisformule van gedragsverandering kennen. Gegarandeerd succes.
4.8/5
Vind jij het weleens lastig om je eerlijk en open uit te durven spreken? Zijn vastgelopen gesprekken of vergaderingen herkenbaar? Leer de meest effectieve gespreksvaardigheden met deze training.
4.9/5
Jezelf verder ontwikkelen als interim manager? Wij bieden met onze 36 jaar aan ervaring een unieke training aan voor beginnende interim managers. Leer de specifieke kwaliteiten van het interim vak te ontwikkelen.
4.5/5
In deze Powerclass leer je waarom het hebben van een visie belangrijk is, wat een visie inhoudt en hoe je het proces van visieontwikkeling het beste kunt aanpakken. Daarnaast worden je ook praktische tools aangereikt om samen met je onderwijs collega’s in minimale tijd een visie met maximale impact te ontwikkelen.

Reviews