Trainingen

De onderwijssector is voortdurend in beweging. De Roo biedt een breed aanbod aan trainingen, workshops en webinars voor PO, VO, MBO en HO. We verzorgen trainingen op het gebied van management & leiderschap, gedragsverandering, internal branding en positionering. Al onze trainingen worden gegeven door gediplomeerde specialisten op hun vakgebied: dit maakt De Roo uniek. Bekijk hieronder ons aanbod!

4.3/5
Leer hoe je een dynamisch team – in allerlei omstandigheden – zo snel en soepel mogelijk op de rit krijgt. Je leert elkaars krachten en valkuilen kennen om zo de samenwerking te optimaliseren.
4.3/5
Als leidinggevende wil je je werknemers een sociaal veilige werkplek bieden. Een gezonde werkomgeving leidt tot aantoonbare verbeteringen in samenwerkingen en prestaties. Hoe groei je als team naar een veilig klimaat?
4.5/5
Tijdens deze 2- daagse training leer je jezelf en/of je medewerkers te coachen naar duurzame gedragsverandering. Je leert de geheime basisformule van gedragsverandering kennen. Gegarandeerd succes.
4.5/5
In deze Powerclass leer je waarom het hebben van een visie belangrijk is, wat een visie inhoudt en hoe je het proces van visieontwikkeling het beste kunt aanpakken. Daarnaast worden je ook praktische tools aangereikt om samen met je onderwijs collega’s in minimale tijd een visie met maximale impact te ontwikkelen.

Reviews