Groei als leidinggevende
in het onderwijs

Bij de Roo geloven we dat leren nooit stopt. Met veel zorg en plezier geven wij trainingen voor leidinggevenden in het onderwijs. Train zelf óf samen met je team. Wie kiest voor de Roo, kiest voor groeien als professional in het onderwijs.

RSP08032-3

“Werken in het hedendaagse onderwijs vraagt om vernieuwing en groei”

Blijf bij, doe mee. 

Leerzinnig leren met De Roo

Met ruim 36 jaar aan ervaring in het onderwijs geven wij trainingen door heel Nederland. Onze trainingen zijn praktijkgericht en worden begeleid door gediplomeerde specialisten. Vooraf brengen we het vraagstuk en de bijhorende leerdoelen in kaart. Samen kijken we naar de meest passende aanpak. Zo bieden wij iedereen een training op maat. 

Onze trainingen richten zich op directeurs, managers, teamleiders, leraren, HR-managers en alle andere uiteenlopende functies binnen het onderwijs. 

We sturen met onze trainingen op onderwerpen als leiderschap, ontwikkeling, positionering, effectieve communicatie en teaming. Ook bieden we een succesvolle IMVM training aan voor interim managers. 

Alle trainingen

4.3/5
Leer hoe je een dynamisch team – in allerlei omstandigheden – zo snel en soepel mogelijk op de rit krijgt. Je leert elkaars krachten en valkuilen kennen om zo de samenwerking te optimaliseren.
4.3/5
Als leidinggevende wil je je werknemers een sociaal veilige werkplek bieden. Een gezonde werkomgeving leidt tot aantoonbare verbeteringen in samenwerkingen en prestaties. Hoe groei je als team naar een veilig klimaat?
4.5/5
Tijdens deze 2- daagse training leer je jezelf en/of je medewerkers te coachen naar duurzame gedragsverandering. Je leert de geheime basisformule van gedragsverandering kennen. Gegarandeerd succes.
4.5/5
In deze Powerclass leer je waarom het hebben van een visie belangrijk is, wat een visie inhoudt en hoe je het proces van visieontwikkeling het beste kunt aanpakken. Daarnaast worden je ook praktische tools aangereikt om samen met je onderwijs collega’s in minimale tijd een visie met maximale impact te ontwikkelen.

PowerClasses: trainingen waar je direct mee aan de slag kunt

Onze powerclasses richten zich op resultaat in kort tijdsbestek. Het zijn trainingen met concrete handvaten en een duidelijk plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kunt. We bieden in totaal 4 verschillende powerclasses aan. 

MasterClasses: kennis is om te delen

Een afwisseling tussen theorie, praktische voorbeelden en zelf aan de slag gaan: Masterclasses bij de Roo. De Masterclasses worden verzorgd door ervaren trainers, met veel kennis op hun vakgebied. Het zijn korte trainingen waarin je als deelnemer in de gelegenheid wordt gesteld om tot een opbrengst te komen. Het totaal van de Masterclass geeft een effectief resultaat.

Reviews